Vi utfører lakkering etter bilfabrikantenes spesifikasjoner. Lakkering består av flere prosesser, der grunnarbeidet er en av de viktigste elementene slik at lakkereren kan levere en perfekt lakkoverflate. Dette forutsetter en kombinasjon av gode fagpersoner og teknisk moderne utstyr.

Billakkering er vår styrke!

Skade og Lakk AS anses å være et av landets fremste på billakkering. Det er ikke bare fordi vi holder våre ansatte og lokaler oppdatert til enhver tid, men det er mye på grunn av våre medarbeideres interesse for faget. I 2014 bygde vi om lakkverkstedet, som et kontinuelig steg for å fremdeles være best på det vi gjør.

C Christoffersen ASVår leverandør på lakkprodukter er C. Christoffersen AS.

C. Christoffersen har et enormt utvalg i farger, effekter og grunninger for mange typer underlag, som plast, stål og aluminium. Dette gjør at produktene har et stort bruksområde utover bil og kjøretøy.

Billakk produkter deles ofte i to hovedgrupper: CAR – personbiler CT – nyttekjøretøyer (lastebil og buss) C. Christoffersen importerer billakk fra PPG Industries, som har flere lakkserier i sin portefølje: PPG, Nexa Autocolor og Max Meyer. Selemix er en egen produktserie til lett industri.

Vi benytter kvalitetsprodukter, metoder og verneutstyr som gjør yrket til en helsemessig og trygg arbeidsplass med sterkt fokus på miljø.

Vi utfører alt fra små reparasjonslakkeringer til omfattende hellakkeringer på person og varebil, i tillegg til MC og småbåter.

I 2007 ble vi valgt til årets verksted i en måling hos Gjensidige, den gangen reparerte vi over 3 000 biler i året, og i dag har vi 70-80 biler innen til en hver tid.

Få et pristilbud hos oss i dag!

Det er mange lakkskader som kan føre til rust dersom det ikke blir behandlet. Det er alltid lurt å reparere skaden før den utvikler seg og blir kostbar. Våre takstmenn kontrollerer skadene og sørger for at din bil blir like trygg.

Ring oss på 69 39 64 40, send e-post til skadehenvendelse@skadeoglakk.no, eller kom innom oss i Smørbøttaveien 7 i Fredrikstad. Sjekk kartet for å se hvor vi holder til.