Bilpleie

I bilpleieavdelingen kan du dra nytte av vår fagkompetanse på alle områder innen vask, polering, rens og lakkbehandling.

perma-shine

Skade og Lakk AS er forhandler av varemerket PERMA-SHINE som er kjent for høy kvalitet og langvarig lakkbeskyttelse. Se nettsidene til PERMA-SHINE for mer informasjon.

Ved å gi bilens lakk en god beskyttelse sikres lang levetid og ikke minst et vakkert utseende. Vi utfører alle typer bilpleie som ut- og innvendig vask, rens av interiør, lakkrens og -behandling samt polering.

Veisalt, støv, sol og UV-stråler gjør at lakken falmer og oksiderer. Lakkflaten blir sprø, tørr og mer mottagelig for skader.

VI anbefaler derfor å beskytte bilens lakk. Perma-Shine er en annerkjent lakkforsegling som motvirker oxidering, aldringsprosessen og øker lakkens motstandskraft mot påkjenninger. Behandlingen anbefales når bilen er ny, men er bilen noen år gammel, kan den få tilbake sin opprinnelige nybilglans.

Bileiere som Perma-Shine-behandler sin nye bil, har normalt ikke behov for å polere eller etterbehandle bilen i garantitiden på 6 år! I fortsettelsen holder det med vanlig vask og avfettning for å holde bilen skinnende blank.

Behandler du bilen med Perma-Shine behøver du ikke å polere eller etterbehandle bilen i garantitiden. Det holder med vanlig vask, bruk av avfetting for holde bilen blank og pen. Petrokjemisk avfetting bevarer nybilglansen på bilen din. Behandlingen resulterer i en lakkoverflate som bevarer glans og farge. Glansen økes og bilen blir lettere å vaske å holde ren.

Perma-Shine lakkforsegling utføres av våre spesialutdannede medarbeidere.

Be oss om tilbud