Bilpleie

Skade og Lakk AS har en profesjonell bilpleieavdeling. Over flere år har vi utført Perma-Shine behandlinger, polering, vask av bil og klargjøring av nybil. I 2022 ble driften flyttet inn i nytt og moderne lokale i Smørbøttaveien 9 rett ved siden av vår skadeavdeling i Fredrikstad.

Perma-Shine

Skade og Lakk er stolte av å være en autorisert Perma-Shine forhandler. Med 15 års erfaring med produktet har vi godt utdannede fagfolk til å utføre jobben.
Perma-Shine er en lakkbeskyttelse som ved kjemiske reaksjoner binder seg permanent med lakken inn til metallet. Ved å benytte et dyptvirkende rensemiddel åpnes porene i lakken og døde lakkpartikler og polishrester fjernes. Lakken behandles deretter med et spesialpreparat bestående av teflon, silikoner, hartser, akryler og fargebevarende stoffer.
Behandlingen vil gi en glatt overflate som gjør det enklere å holde bilen ren, da porene som smuss og skitt vanligvis fester seg i vil være jevnet ut.
Produktet er av topp kvalitet, og vi garanterer en varighet på behandlingen dersom den legges på ny bil i 6 år. Det er altså ikke behov for etterbehandling innenfor garantitiden. Dersom du ønsker å få tilbake mye av nybilglansen på en eldre bil kan du også benytte Perma-Shine lakkbehandling.

Polering

Dersom du ønsker en enklere behandling av lakken på din bil tilbyr vi også polering. Voksen tetter lakkens porer og gir et blankt resultat. Smuss og skitt vil ha vanskeligere for å feste seg, og lakken vil ha en langvarig beskyttelse mot oksidering og rustangrep dersom man utfører behandlingen minst 2 ganger årlig.

Skal du selge bil eller innlevere etter leasing?

Dersom du skal selge bilen din eller innlevere den etter endt leasing hos forhandler har vi mulighet til å hjelpe deg med en oppshining av din bil. Vi setter opp et overslag over hva som bør utføres før bilen er klar for en ny eier i samråd med deg. Dette gjelder også for evt. lakk- og karosseriskader dersom det skulle være tilfeller av dette på din bil.

Bilvask

For å beholde nybilutseendet lenger og forhindre rustangrep anbefales ofte og grundig vask. Lakkforurensninger, sur nedbør, trafikkfilm, fugleskitt og veistøv danner fort belegg som vil slite på lakken over tid.
Vi tilbyr en omfattende bilvask og pleie av din bil med profesjonelle produkter. Avfetting, motorvask, skinnpleie og rens av seter er noe av hva vi har å tilby for en skinnende ren bil både utvendig og innvendig.

Ta kontakt for å booke inn din bil i dag.

Ta gjerne kontakt

Hvordan finne fram til oss

Skade og Lakk AS er et samarbeidsselskap mellom:

Vi er stolte av å være Skade og Lakk AS

Velger du oss, velger du trygghet!